Ганайският нападател на Съндърленд Асамоа Гиaн се закани да накаже тима на Манчестър Юнайтед по време на гостуването на неговия отбор на Олд Трафорд в неделя.

Гиaн призна, че червените дяволи са любимият му отбор още от дете, но допълни, че няма да се поколебае да развали коледното парти на Бербатов и компания.

Ганайският национал заяви: „Очаквах този мач от много, много време насам. Аз съм привърженик на Манчестър Юнайтед още от дете, а моят герой бе Ерик Кантона.”

„Надявам се да вкарам, въпреки факта, че съм фен на Юнайтед, аз трябва да си свърша работата. Трябва да мисля позитивно и да смятам, че можем да отидем там и да победим.”

„Може би ще поискам да си сменя фланелката с някой от Юнайтед, да, това ще стане със сигурност. Не знам обаче с кой играч, готов съм да го направя с всеки.”

„Харесвам Юнайтед, защото те играят страхотен футбол. Харесвам Кантона, защото той беше велик, като човек и играч. Моят баща беше от Манчестър Юнайтед. Негов любимец бе Гари Палистър, защото играеше в защита”.

Нападателят бе в основната на уникалната победа на черните котки над Челси в Лондон и добави: „Сега хората ще внимават повече като играят у дома със Съндърленд, защото Съндърленд е много опасен отбор.”

„Ние си казваме следното: „Щом успяхме да го направим на Стамфорд Бридж, ще го направим и на Олд Трафорд.”

„Уважаваме Манчестър Юнайтед, но отиваме там само за победа”, категоричен е Асамоа Гиан.