Полузащитникът на Портсмут Съли Мунтари падна от два стола на земята, само ден преди най-важния мач за неговия тим през този сезон – финалът за Купата на Англия.

Таблоидът „Сън” разкри за две паралелни интимни връзки на ганаеца – едната с английска танцьорка, а другата – с кралица на красотата от родината му.

Официалната приятелка на Мунтари е Мис Вселена 2004 Менае Донкор. Той обаче честичко прибягвал до ласките на екзотичната танцьорка Аманда Джоунс, която всъщност разкри за връзката им, след като видяла Съли и Менае по телевизията.

„Той ми сваляше звезди и дори намекваше за сватба. Чувствам се ужасна глупачка,” каза Джоунс пред „Сън”. Двамата се познават почти от година, като Мунтари дори я убедил да се премести да живее по-близо до него. По-късно обаче Аманда видяла по телевизията как футболистът и официалната му приятелка си търсят дом в същия квартал.

Аманда твърди, че не е била наясно, че излиза с футболист от Висшата лига, докато баща й не й казал. Мунтари често посещавал дома й. „Той обичаше да се фука с парите си, но с мен се държеше много нормално. Често се сгушвахме на капането с китайска храна. Аз гледах филми, докато той си играеше футбол на Плейстейшъна,” продължи разказа си госпожица Джоунс. „Дъщеря ми Джеси и аз често му гостувахме и тя много се привърза към него. Той е мюсюлманин, не пие и не пуши, но когато ставаше въпрос за секс, беше като дете в сладкарница – правехме го с часове.”

Връзката им обаче приключила, когато гореспоменатото ТВ шоу било излъчено. „Падна ми ченето, когато ги видях да си гукат като най-перфектната двойка. Той ми беше казал, че се е разделил с нея, но явно всичко е било лъжи. Обадих му се и му се разкрещях. Той отчаяно искаше да спаси връзката ни, но аз не виждам смисъл да живея в лъжа,” заяви категорично Аманда Джоунс. Самият Мунтари не бе открит за коментар.