Дербито на този кръг в английската Висша лига между Арсенал и Манчестър Юнайтед може би бе истинска война на терена, но на трибуните цареше добра воля и умиротворение. Срещата стана повод две отдавна враждуващи звезди на Острова да се съберат и да си стиснат ръцете, като така със сигурност направиха много фенове на групата Take That щастливи.

Става дума за Роби Уилямс и Гари Барлоу, които от години не си говореха, след като първият напусна групата през 1995 година. Неотдавна Take That се събраха отново, за да продължат делото си, разбира се без Роби. Сега обаче вече всички стискат палци формацията да се появи отново в оригиналния си състав от петима души.

Роби и Гари изглеждаха, сякаш за заровили томахавката, когато се поздравиха и поговориха на трибуните на „Емирейтс стейдиъм” в Лондон. Двамата дори се пошегуваха малко пред камерите на Скай Спортс, телевизията, която ги излови заедно.

И двамата обаче не дадоха конкретен отговор на въпрос на репортер дали са отново приятели. „Все още не сме си поговорили, не знам как ще се развият нещата,” каза Роби, а Гари пригласяше: „Може да се случи всичко.”

Като фен на Ливърпул Гари Барлоу сподели още, че е на мача, само защото се надява двата отбора да направят равен, заради неговия тим. Той бе на стадиона с двете си деца – осемгодишния Даниел и шестгодишната Емили.

Известният плейбой Уилямс бе с приятелката си Айда Фийлд и най-добрия си приятел Джонатан Уилкс.

Дори и без Роби Уилямс, Take That се справят повече от добре. Билетите за турнето на групата догодина са най-бързо продаващите се в историята на Великобритания. Само за пет часа от пускането им бяха разпродадени 600000 талона. Новият албум на групата Circus излиза на 1 декември, а Роби ще издаде своя тава през 2009 година.