Ръководството на Кристъл Палас обяви, че британският комедиен актьор Еди Изард е назначен за директор в клуба от Чемпиъншип.

Комикът, който е фен на тима от дете, пък заяви, че е много радостен от поканата. „Много съм щастлив, че вече мога да помагам на Кристъл Палас като директор“, заяви Изард. „С мениджъра Дъги Фрийдман и новите млади играчи, които излизат от академията, се надявам, че ще достигнем до нови върхове, докато всички даваме най-доброто от себе си.“

„Единственото, което искам, е Кристъл Палас да печели всеки свой мач от този момент до края на времето. Това е. Осъзнавам, че това не е лека задача, но пък е онова, което желая най-силно. Виждате ли, аз съм фен на клуба от 1969 година. През цялото това време бях просто фен, защото знам, че приемам загубите кофти и че ако загубим някой мач, няма да го приема добре“, добави новият директор.

„Псувам пред деца и съм крещя срещу телевизорите по кръчмите. Знам, че трябва да се справя с това и наистина през годините опитах да се поправя, но в тази област си оставам тийнейджър, който живее и умира с футбола всяка седмица, когато Палас има мач. Как мога да помогна? Все още не знам. Но ако знаете нещо за мен, то е, че съм едно целеустремено к***ле и не обичам да се предавам“, завърши комикът.