Запалянковци на английския национален отбор празнуваха загубата на Германия с 0:1 от Сърбия на Мондиал 2010. Привържениците се подиграха на негативните коментари на Франц Бекенбауер по повод представянето на Англия в мача срещу САЩ, завършил наравно 1:1.

Часове преди двубоя между Англия и Алжир хиляди фенове на английския отбор в Кейптаун крещяха радостно при последния съдийски сигнал на срещата между Бундестима и Сърбия.

„Искаме да видим сега какво ще каже Бекенбауер", викаха привържениците, определили загубата на Германия като нещо изключително положително.

При настоящото развитие на ситуацията Германия и Англия може да се срещнат още на осминафиналите на световното първенство в Република Южна Африка. Преди началото на шампионата на планетата някои от букмейкърите приемаха залози при нисък коефициент за финал между англичани и германци.

Германия ще се изправи срещу Гана в последния си мач от груповата фаза на Мондиал 2010, докато англичаните трябва да срещнат Алжир и Словения в своята група.

До момента германците победиха Австралия с 4:0 и загубиха с 0:1 от Сърбия, а островитяните завършиха наравно 1:1 със САЩ.