Защитникът на Манчестър Сити Майка Ричардс може да продължи кариерата си в Хъл Сити. Участникът в следващото издание на Лига Европа стяга сериозна селекция за добро представяне по европейските терени. 

"Гражданите" са определили цена от 8 млн. паунда за своя юноша. Ако "тигрите" се съгласят да платят тази цена за него, те ще счупят клубния си рекорд за най-скъп трансфер.  Досега те дадоха най-много за Джими Булард преди няколко години - 5 млн. паунда. 

25-годишният бивш английски национал има още една година от договора си със Сити. Той вече обяви, че иска да се махне на всяка цена, за да натрупа повече игрово време и да попадне отново в сметките на националния селекционер Рой Ходжсън. 

Това обаче ще се случи единствено, ако се платят исканите за него пари, иначе Ричардс ще бъде принуден да търка пейките още един сезон. Интерес към него има още от Ливърпул, Арсенал и Нюкасъл, но те не са подавали официални оферти. 

Ако не премине в друг тим през лятото, защитникът наистина ще бъде обречен да бъде постоянно на пейката. Манчестър Сити опитва да изкуши десния бек на Арсенал Бакари Саня, който вече е свободен агент.