Никола Анелка заяви, че няма никакви проблеми в съблекалнята на Болтън, като сподели още, че тимът ще завърши, най-малко, сред първите десет в класирането на Висшата лига.

Болтън започна слабо сезона в Премиършип, като една от причините за предпоследното място, което заема тима в момента, поне според медиите в Англия, са проблеми сред играчите.

„Мисля, че топ 10 е съвсем реалистична и постижима цел пред нас, всички биха били щастливи, ако успеем да се класираме сред първите десет. Може да се справим и по-добре, кампанията едва сега започва, остават ни още около 30 срещи”, заяви френският нападател.

„Не считам, че трябва да правим някакви кардинални промени, просто ни липсва малко късмет. Ако успеем да спечелим две среши подред, увереността ни ще се върне и ще започнем да играем по-добре. Редно е да се изкачим в класирането, тъй като разполагаме с добър отбор. С новия мениджър започнахме да показваме и различен стил, играем по-атрактивно, така че ни липсва само ритъм”, продължи бившото острие на Арсенал.

„Всичко в съблекалнята е добре, въпреки загубите. Няма караници между състезателите, всички сме приятели”, призна още Анелка.