Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Андер Ерера смята, че в момента играе с тримата най-силни нападатели в света – Уейн Рууни, Радамел Фалкао и Робин ван Перси.

Съотборниците на испанеца в известна степен потвърдиха думите му, като всеки от тях се разписа за националните си отбори през този отминалия уикенд. Фалкао стори това в първия си мач за Колумбия след едногодишно прекъсване, Ван Перси реализира от дузпа при успеха на Холандия с 3:1 над Казахстан, а Рууни отбеляза по едно попадение във вратите на Сан Марино и Естония.

„Самият аз искам да бележа повече голове. Това е много важно за един полузащитник“, коменитира Ерера пред клубния сайт на „червените дяволи“. „Обичам да давам и асистенции, а ние разполагаме с може би тримата най-силни нападатели в света – Рууни, Ван Перси и Фалкао.“

„Хуан Мата, Анхел ди Мария, Аднан Янузай, Дейли Блинд, Дарън Флетчър и аз ще се опитваме да им помагаме с отбелязването на голове“, допълни халфът, който в момента е аут от терените заради счупено ребро. „Ако аз самият вкарам някой гол, ще бъда много щастлив.“

„Висшата лига е страхотно първенство. Лигата е много бърза, играе се нон-стоп и осигурява страхотен спектакъл за феновете. Това е добре, защото в другите първенства има отбори, които просто обичат да държат топката в собствената си половина. Във Висшата лига обаче можете да видите камара от голове. Първенството е трудно, има тежки мачове срещу Челси, Арсенал, Ливърпул, Тотнъм и Евертън“, допълни Ерера.