Мениджърът на Челси Карло Анчелоти за първи път призна, че би искал да види нападателя на Ливърпул Фернандо Торес със синята фланелка, без да настоява това да стане точно сега.

Според информации от Острова, собственикът на лондонския клуб Роман Абрамович е готов да се раздели с 50 милиона паунда от несметното си богатство, за да привлече испанския голаджия на Стамфорд Бридж.

„Не само Дрогба, бих искал да играя и с Фернандо Торес. Той е много добър играч” – заяви Анчелоти – „Това обаче не е тема за сега. Той е играч на Ливърпул, а ние имаме двама фантастични нападатели.”

Италианският специалист отдели внимание и на финала за Купата на Англия срещу Портсмут, в който може да спечели втори трофей още през първия си сезон в Челси:

„Когато ги бихме на Фратън Парк преди два месеца, те нямаха достатъчно мотивация, но на финала в събота те ще бъдат пределно мотивирани.”

„Аврам Грант е много добър треньор. Той беше тук в Челси за една година и свърши много добра работа”, каза Карло Анчелоти за настоящия наставник на Портсмут.