Селекционерът на английския национален отбор Стив МакЛарън може да даде изненадващи титулярни места на Алън Смит и Ледли Кинг тази вечер в приятелската среща с Бразилия на „Уембли”.

Въпреки че на последните няколко тренировки наставникът си служи със схема 4-5-1, медиите на Острова залагат, че Алън Смит ще започне като партньор в атаката на тима, редом до Майкъл Оуен.

Този ход ще бъде доста необичаен, като се има предвид, че и двамата нападатели дълго време лекуваха контузии и съвсем наскоро се върнаха към нормалния ритъм на игра.

По същата причина с изненада ще се приеме и титулярното място на Ледли Кинг, който доста време не игра за клуба си Тотнъм, заради поредица от травми.

Стив МакЛарън обаче иска да изпробва няколко варианта за защитата си, за да я нагоди най-добре към следващия съперник на тима в евроквалификациите Естония. Според селекционера, двойката Тери-Карагър няма да успее да се справи с набезите на най-добрия футболист на Естония – Андрес Опер.

Очаква се дебют тази вечер да направи и левият бек Ники Шори, докато полузащитата ще изглежда доста старомодно с Джо Коул, Стивън Джерард, Франк Лампард и Дейвид Бекъм.

Кака и Роналдиньо ще са сред стартовите 11 за Бразилия, като от селекционера Дунга се очаква формация 4-2-2-2 . Звездната двойка ще действа зад нападателите Робиньо и Вагнер Лав.

Едмилсон и Жилберто Силва представлява дефанзивната двойка халфове, а в защита ще започнат най-вероятно Жилберто, Жуан, Налдо и Даниел Алвеш.