Мениджърът на Уест Хем Сам Алардайс определи тима си като аутсайдер преди гостуването на Манчестър Юнайтед в събота в мач от шестия кръг на първенството.

"Чуковете", които са осми със седем точки, две повече от Юнайтед, победиха в последния кръг Ливърпул с 3:1 и Алардайс се надява инерцията от победата и добрата игра срещу мърсисайдци да се запази и за двубоя на "Олд Трафорд".

"Може и да нямаме възможността да владеем топката повече от Юнайтед, но имаме ли шанс да вкараме гол, трябва да го направим", заяви Алардайс.

Относно загубата на "червените дяволи" с 3:5 при визитата на Лестър в неделя Алардайс отбеляза, че първата дузпа е преобърнала мача и "лисиците" са взели пълно предимство от това, успявайки да поставят под свой контрол случващото се на терена.

Във връзка с контузените футболисти на лондончани Алардайс заяви, че Мат Джарвис и Кевин Нолан са се завърнали към тренировки, но няма как да са във форма до събота. Шейху Куяте също е аут за визитата на 20-кратните шампиони, а с тарана Анди Керъл няма да се бърза и той ще може да играе в най-добрия случай в края на ноември. Мачът между Манчестър Юнайтед и Уест Хем е в събота от 17 часа.