Крайният бранител на Тотнъм Кайл Уолкър вече не се нрави на привържениците, стана ясно след двубоя от събота срещу Куинс Парк Рейнджърс.

Макар лондончани да се наложиха с 2:1 над градския си съперник, англичанинът отнесе големите критики за играта си срещу борещия се за оцеляване тим. Откакто се възстанови от контузия 24-годишният играч е първи избор на мениджъра Маурисио Почетино за позицията на десен бек, като вече записа 12 мача във Висшата лига. В тях той създаде 11 шанса за тима си, демонстрира успеваемост при пасовете от 83 процента и спечели 58% от единоборствата.

Явно обаче привържениците на „шпорите“ очакват още от английския национал, който беше развинтен от Мат Филипс вчера.

Мнозина от привържениците го упрекнаха в „Туитър“, че въпреки добрата си линейна бързина, на него му липсва футболен интелект и това може да бъде използвано от следващите противници.

„Време е да го продадем през лятото“, коментира един от недоволните.

„Кайл Уолкър продължава с прослушването си на новия сезон на „Живите мъртви“, беше доста по-остър друг участник в дискусията.

„Какво му става на Уолкър? Винаги върши глупости, когато играе в отбрана. Още си спомням мача срещу Челси отпреди няколко години“, допълни трети.