Карлос Тевес не е отказвал да играе срещу Байерн Мюнхен, увери агентът му Киа Джоорабчиан.

Конфликтът между аржентинския национал и отбора му Манчестър Сити продължава, като в центъра му е това дали Тевес умишлено е отказал да влезе като резерва при загубата от баварците или става дума за недоразумение.

Според агента му, преводачът на Карлитос е причинил проблем, превеждайки грешно интервю на Тевес в Мюнхен. След това импресариото обвини и мениджъра на Сити Роберто Манчини за това, че не е успял да овладее ситуацията.

Тук трябва да се припомни и един интересен факт около Карлос Тевес – Апаша, както е неговият прякор, все още говори с преводач и не е научил английски, въпреки че играе във Висшата лига вече повече от 5 години.

„Не мога да предвидя какво иска да направи Карлос. Но мисля, че той е осъден преди да бъде гледано делото. Сити са в трудна позиция, Карлос също”, сподели Джоорабчиан.

„Но когато разследването на случая завърши, двете страни ще трябва да седнат и да говорят. Големият проблем, който се случи в Мюнхен е една голяма грешка, както се видя и на камерите. Имаше голям скандал между Един Джеко и Манчини. Можете да го видите на камерите, след това виждате един от треньорите да говори с Тевес, но не виждаме Манчини и Тевес да разговарят. След това Карлос става, има още крещене и след това си сяда. Това виждаме от видеото.”

„Но ние видяхме това през цялото лято. Фабрегас, Модрич, Насри, списъкът продължава. През лятото играчи подаваха молби за трансфери, отказваха да пътуват, да играят. Мисля, че проблемът е генерален”, добави агентът на аржентинското острие.