Агентът на Франк Ламдард - Стив Кътнър, заяви, че футболистът не е имал шанс да откаже нов договор с Челси и иска да играе на „Стамфорд Бридж” до края на кариерата си.

Според информации в медиите 28-годишният полузащитник не е искал да поднови контракта си със „сините”. Ако остане в лондонския тим халфът ще се превърне в най-високоплатения играч на отбора, тъй като ще получава 131000 паунда седмично.

Мениджърът на Лампард е сигурен, че не е имало преговори между двете страни, защото и футболистът, и изпълнителният директор Питър Кениън не са намерили свободно време, за да се видят.

През изминалата седмица слуховете пращаха полузащитника на Челси в Барселона и Ювентус, но той ще се присъедини към „сините” по време на турнето им в САЩ следващата седмица.

„Нито един от нас не е имал шанса да отказва каквото и да е било, защото просто не е имало преговори. Нямаше момент, в който аз, Франк и Кениън да сме свободни по едно и също време. Нищо не се е променило. Франк винаги е казвал, че иска да остане в Челси до края на състезателната си кариера”, обясни Кътнър.