Агентът на Марио Балотели Мино Райола обяви, че мениджърът на Челси Жозе Моуриньо иска да подпише с нападателя на Милан.

23-годишният Балотели пристигна при „росонерите“ през януари, след като изкара две години и половина в Манчестър Сити.

Моуриньо работи заедно с Балотели в Интер преди това, и двамата имаха доста бурни взаимоотношения. Специалния често солеше Марио, след неговите изцепки, но след раздялата им, португалският треньор винаги се е изказвал добре за нападателя.

Челси вече се оглежда за нов нападател, въпреки че формата на Фернандо Торес и Самуел Ето`о леко се подобри в последно време.

Агентът на Балотели Мино Райола разкри в предаването „Тики Така“ по телевизия Italia Uno.”Балотели и Моуриньо може пак да се съберат. Те се познават добре, и не се разделиха с лоши чувства навремето. Имаше един неприятен инцидент помежду им, но когато пътищата им се разделиха, това стана приятелски. Двамата поддържат контакт и се уважават взаимно,” коментира Райола.

„Знам, че вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани няма да се съгласи, но Марио е велик нападател. Това е сигурно, и може би може да го покаже в Челси,“ загадъчно добави Райола.