Небезизвестният агент на Марио Балотели Мино Райола заяви, че неговият клиент струва най-малко 250 милиона евро. Според медиите в Англия с изказването си Райола, който е мениджър и на Златан Ибрахимович, цели да откаже евентуалните кандидати за подписа на младия италианец.

До неотдавна ексцентричният нападател бе спряган за трансфер в друг клуб, след като поразвали отношенията си с Роберто Манчини в Манчестър Сити, но играчът побърза да се врече във вярност към „гражданите“.

„Аз преценявам неговата стойност според ситуацията на пазара“, каза Райола. „Помнете обаче, че Балотели е в отбор, който не е принуден да продава и поради това няма цена. Ако наистина трябва да кажа някакво число – защо не 250 милиона евро? Бил съм луд, така ли? Отидете и питайте клуба каква цена ще иска за него...“

„Всички винаги са говорели, че съм луд, но по мое мнение на 21 години това момче има потенциала да бъде сред най-добрите в света. В момента, след всички мачове на Европейското първенство, той със сигурност е един от най-добрите в Европа“, завърши Райола.