Нападателят на Астън Вила Гейбриъл Агбонлахор отговори на феновете, които го освиркваха на последния мач на тима срещу Тотнъм. Той обеща на привържениците на клуба, че съвсем скоро ще бъде отново във форма и головете няма да закъснеят.

„Ако погледнете и към миналия сезон, тогава пак имах труден период, но завърших със сериозен актив,” сподели Агбонлахор пред Birmingham Mail. „Изобщо не се притеснявам. Хората забравят колко попадения съм отбелязал. Наистина не ме притеснява, когато обсъждат, че в Х мача не съм вкарал. Знам, че головете ще дойдат, хубаво е, че се създават положения все пак.”

Агбонлахор уверено заяви, че Вила все още е в борбата за място в Шампионската лига, и независимо от няколкото лоши резултата, ще притиска Арсенал до края.

„Мисля, че просто нямахме късмет. Може би преди това имахме повечко късмет и затова сега е така,” обясни Габи. „Но смятам, че можем да продължим да се борим до края на сезона. Няма да се откажем така лесно след хвърления труд. Знаем, че ще е тежко, но същото ще бъде и за Арсенал.”

„Остават девет мача и всички знаем какво трябва да бъде направено. Трябва да се постараем да се представяме добре във всеки двубой. Но дори когато бяхме на шест точки пред Арсенал, всички считаха тях за фаворити, заради силния състав, с който разполагат,” завърши Агбонлахор.