Нападателят на Кристъл Палас Емануел Адебайор отдавна е доказал, че няма скрупули, когато се изправя срещу бившите си тимове и обяви, че ще празнува както си му е редът, ако успее да се разпише срещу Тотнъм за ФА Къп през уикенда.

„Орлите“ ще гостуват на „Уайт Харт Лейн“ в петия кръг на най-стария футболен турнир в света, като за тогоанеца това може да бъде първи мач на стадиона след раздялата му с „шпорите“ през септември миналата година.

„Аз играя футбол, защо не бих празнувал, ако вкарам на Тотнъм? В неделя няма да играя за този отбор“, коментира 31-годишният Адебайор.

„Да вкарвам голове е това, което съм правил най-добре в кариерата си. Ако вкарам на Тотнъм, вярвайте ми, ще го отпразнувам. Ако съм на терена, вкарам гол и планирам да не го отпразнувам, по-добре да кажа на мениджъра да не ме пуска. Какъв е смисълът да бележиш гол и да не се радваш?“

„Лично за мен най-доброто изживяване – след раждането на моето дете – е да вкарам следващия си гол. Затова ако се разпиша срещу Тотнъм, не виждам защо да не празнувам. Имах добри мигове при тях, имах и лоши. В момента те изживяват силен период като клуб, радвам им се, но смятам да играя среще тях“, доави Адебайор.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS