Собственикът на Челси Роман Абрамович сключи примирие с мениджъра на тима Жозе Моуриньо. Руският милиардер не бе говорил с наставника от Коледа, но според „Сън” се е съгласил да се срещне с португалеца, за да изглади противоречията.

Изпълнителният директор на Челси Питър Кениън се опитва да организира въпросното сдобряване, като се смята, че то ще се случи на 26 март, понеделник на една от яхтите на Абрамович в Монако.

Моуриньо е направил първата крачка, като е поискал среща с Абрамович…преди пет седмици. Магнатът отказал, под предлог, че е твърде зает с развода си с Ирина.

В последствие Абрамович пропусна празненствата на Челси по случай спечелената Купа на Лигата.

Кениън вярва, че може да накара двамата да си говорят отново, но осъзнава, че времето изтича. Ако срещата не се състои в следващите 10 дни, Челси отново ще се впусне в свръхнатоварения график от мачове и няма да има място за дискусии.

Моуриньо заяви, че иска да остане в Челси до 2010 година, когато изтича договора му, но е свързван с треньорския пост в Реал Мадрид.

Абрамович от друга страна не е решил дали иска да остави Моуриньо начело на Челси, дори ако отборът съумее да спечели мечтаните четири трофея.