Ако се чудите какви подаръци си подаряват звездите за празниците, трябва да ви оставим разочаровани. Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни купи часовник за своята любима Колийн. Друг е въпросът, че той струва цели 70 хиляди паунда и е Rolex.

Още по-любопитното обаче е, че й съпругата му също му взе часовник, при това още по-скъп – 80 хиляди паунда.

Г-жа Рууни купи подаръка за своя съпруг, докато той бе с „червените дяволи” в Япония по време на Световното клубно първенство. Куриозното в случая обаче е, че часовниците са купени от един и същ магазин, близо до дома им в Чешир.

22-годишната Колийн знаеше предварително, че Рууни й е купил второ Бентли за 150 хиляди паунда, както и златно колие, с което двойката похарчи общо 300 хиляди паунда за подаръци.

„Те искаха да се изненадат един друг, но накрая стигнаха до един и същ магазин. Едва на сутринта на Коледа разбраха какво всъщност се е случило. Харесаха подаръците си. Искаха просто да купят по нещо специално за другия, нещо символично, за първата си Коледа като съпрузи”, разкри източник близък до семейство Рууни.

„Те знаеха за някои от подаръците си. Колийн вече имаше Бентли, но искаше нов модел и в различен цвят. Тя си поиска и колие от бяло злато с нейното име. Тя имаше подобно, но бе от жълто злато”, добави още източникът.

Още любопитни новини четете тук!