Британските медии разкриха самоличността на станалия световно известен в последните дни фен на Англия, който се съблече гол зад вратата на Джо Харт по време на дузпите срещу Италия, за да разсейва шутиращите от бялата точка нападатели на Скуадра Адзура.

Ексхибиционизмът на колоритния привърженик обаче не помогна на Трите лъва, тъй като италианските футболисти не се притесниха от насоченото към тях мъжко достойнство на запалянкото и всички, изключение на Рикардо Монтоливо, вкараха своите дузпи.

„The Sun“ разкри, че голият запалянко се казва Тим О'Лиъри. Той е доста богат и показателно за това е, че живее в къща в Съри, която струва 14,7 милиона лева (6 милиона паунда) и се намира в съседство с дома на централния защитник на Англия и Челси Джон Тери.

35-годишният Тим е направил своето богатство от търговска компания и споделя, че е изхарчил цяло състояние, за да пътува с националния отбор навсякъде по света.

„Това просто беше моят малък принос. Бих направил всичко, за да видя как Англия печели, но за съжаление, не се получи“, обясни О'Лиъри мотивите, които са го подтикнали да свали панталоните си зад вратата, докато италианците биеха дузпи.

Ашли Йънг и Ашли Коул провалиха мечтата на Тим да види Трите лъва на полуфиналинал, след като пропуснаха своите удари от 11-те метра и в крайна сметка Скуадра Адзура спечели полуфинала след 0:0 в редовното време и продълженията и 4:2 при дузпите.

ВНИМАНИЕ: Кадрите са нецензурирани и са забранение за лица под 18-годишна възраст. Ако сте непълнолетен, не отваряйте следващия линк. Видео с изпълнението на голия фен по време на мача Англия - Италия можете да видите тук.