17-годишният аржентински нападател Даниел Вияалва Ривър Плейт е грабнал окото на мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, пише „The Sun”.

Вияалва, който е юношески национал на Аржентина, е изиграл едва шест мача за първия тим на милионерите, в които вкара два гола и според изданието, това е било достатъчно той да попадне в плановете на Юнайтед.

Любопитен факт е, че прякорът на Даниел Вияалва е Кеко, а на Олд Трафърд вече имат нападател, известен като Кико – 18-годишният италианец Федерико Македа, който нашумя през миналия сезон, когато вкара няколко решителни попадения за Юнайтед.

Аржентинецът обаче изглежда още не мисли за трансфер в Англия. „Спокоен съм за моето бъдеще и няма да позволя тези неща за преминаване в Европа да мътят главата ми”, каза 17-годишният Вияалва.

„Щастлив съм продължа да играя за Ривър Плейт и искам да помогна на тима да стане шампион”, заяви още аржентинският тийнейджър, който след време може да стане конкурент на Димитър Бербатов за място в атаката на Манчестър Юнайтед.