Вече е ясно кой ще е първият съперник на Даниел Златков в ММА. БГ Роналдо, както е известен футболистът, ще се изправи срещу Наско Михайлов, който е популярен с това, че съчетава няколко амплоа – на водещ, певец и актьор.

Битката се очаква да се проведе на 13 януари в столичната „Арена Армеец“, а новината разпространиха организаторите Spartacus Fighting Championship / SFC чрез социалната мрежа.

Ето и пълния текст: 

"Ексклузивно
Вече официално Атанас (Наско Михайлов) е противникът на Даниел Златков (БГ Роналдо) в Мега събитието #SFC6 на 13-ти януари в "Арена Армеец".

Какво написа Наско на своята стена, минути след като всичко беше финализирано: 

"Елате, за да се подкрепим взаимно. Ще се изправя в професионална MMA битка, срещу футболиста Даниел Златков, известен и като "българския Роналдо" от Big Brother VIP. Тези, на които им се е искало да го ударят поне веднъж, докато са гледали предаването...Е, сега е ваш ред. 

Чрез мен ще осъществите мечтата си . Чакам ви".

От футбола до ММА: Даниел Златков не се страхува от нищо

Припомняме, че наскоро в интервю в „Часът на Милен Цветков“ по NOVA Златков обяви: „В моя случай ще взимам повече пари от ММА, отколкото от българския футбол. В отборите, в които съм играл, винаги съм бил от най-скъпоплатените. Такава възможност ми се отдава сега, а и го искам от доста време насам“. 

Даниел Златков

източник: www.facebook.com/SpartacusFightingChampionship/