Легендарният бразилец в света на смесените бойни изкуства Жуниор Дос Сантос изглежда е пределно убеден в победата си над най-успелия българин в ММА средите Благой Иванов - Багата, тъй като бившия шампион на UFC си позволи да попита своите фенове в социалните мрежи по какъв начин искат той да приключи родния атлет.
 
Двубоят между Багата и Дос Сантос ще се проведе на 14-ти юли в Бойси, Айдахо и ще бъде главен за събитието UFC Fight Night 133, а за неговия краен изход бразилеца дава три опции на своите феновете - победа с нокаут, задушаване или 5-рундово съдийско решение.
Благой Иванов - Багата (16-1) се намира в серия от пет поредни победи, като в тази серия българинът направи четири защити на своята титла в тежка категория под банерите на World Series of Fighting (WSOF) и Professional Fighters League (PFL). В професионалната си кариера Багата има забележителни победи над ветерани от UFC като Шон Джордан, Лавар Джонсън и Рико Родригес.
 
Жуниор дос Сантос (18-5) е бивш световен шампион на UFC в тежка категория от 2011-та година. Тогава той нокаутира мексиканската звезда Кейн Веласкес, но в последствие загуби трофея в реванша. Бразилецът е последният човек, който има победа над настоящия шампион на организацията Стипе Миочич, това се случи през 2014-та година. През миналата година двамата направиха реванш, който Миочич спечели чрез нокаут в първия рунд.