Президентът на UFC Дейна Уайт не е очарован от нарастващото напрежение между две от звездите му – Камару Усман и Хорхе Масвидал.

Преди дни двамата бяха на крачка от саморазправа в Маями, а малко след това Уайт обяви, че  ще организира двубой между тях. Въпреки огромния интерес от страна на феновете и потенциалната голяма печалба, шефът на UFC не одобрява случващото се.

„Никак не ми харесва. Хората си мислят, че, понеже съм промоутър, си мисля, че това е страхотно за нас. Но не е. Бяхме на „Супер Боул“, а тези двамата се държаха като неандерталци. Проблемът е за хората, които са тук и в медиите, това плаши хората извън ММА. Това е плашещо, когато го видиш. Ако се докопат един до друг – ще се намеси полицията. Под регулацията на правителството сме. Сега, ако стане нещо, ще се намесят и атлетическите комисии. Тези двамата ще се бият в Лас Вегас за 25 минути. Там ще могат да направят каквото поискат един с друг. Този мач ще се състои. Но не трябва да го правят пред хората, на „Супер Боул“ или някъде другаде“, обясни Уайт.