Нейт Диаз най-накрая отговори на всичките слухове, които го свързваха с евентуална битка с шампиона на UFC в полутежка категория Тайрън Уудли. И го направи в изцяло свои стил.

Президентът на UFC Дейна Уайт заяви вчера на медийно събитие във Вегас, че от организацията не са имали никакви сериозни намерения да правят битка между Уудли и Диаз за UFC 219, тъй като тази среща е нямала никакъв смисъл от гледна точна на дивизията.

Уайт също така добави, че преди това Нейт Диаз е отказал да се бие със всички бойци в класацията.

Уудли отвърна почти веднага на коментарите на Уайт, като заяви:

"Защо да правя подготвителен лагер, а Нейт да иска 15 милиона долара, ако такава битка не ни е била предложена? Очевидно е, че от UFC все още не са открили главната си битка за вечерта. Те ни направиха реална оферта и го знаят. Неспособността да се разберат с Диаз за финансовите условия провали сделката. Това е истината."

Диаз обаче се забави със своят отговор, но най-накрая отговори от профила си в Instagram.

Видеоклипът показва коментарите на Уайт, а след това виждаме и известният шамар, който Диаз удари на Уайт преди години, с което спечели и прозвището "Шамарът от Стоктън".

Нейт Диаз също публикува и коментар под видеоклипа: "Млъквай, кучко. И двамата сте жадни... И защо лъжеш?".

 

Shutup bitch. Your both thirsty .... And why is u lying 😎

A post shared by natediaz209 (@natediaz209) on

Диас не е влизал в клетката, откакто загуби срещата реванш с Конър Макгрегър чрез съдийско решение през август 2016-та година в UFC 202.

Пет месеца преди това Нейт Диас шокира света на смесените бойни изкуства, след като задуши Макгрегър в първата битка между двамата в UFC 196.

Диас ясно заяви, че ще се завърне в клетката единствено, ако получи чек с осемцифрена сума в него.