Французинът Сирил Ган преодоля много трудности, но спечели с технически нокаут срещу австралиеца Тай Туиваса в историческото първо издание на UFC в Париж. Битката в тежка категория доближи Ган до реванш с Франсис Нгану.

Победителят призна, че е преодолял труден момент, в който „светлините почти изгаснаха“ когато съперника го прати на земята, за да спечели мача в „Акор Арена“ край река Сена. Това бе първото събитие в Париж откакто Франция легализира ММА битките през 2020.

В първия рунд и двамата бяха предпазливи и не атакуваха много. Ниските ритници и ударите в тялото бяха достатъчни на Сирил да спечели рунда. Всичко се промени във втория рунд. Ган имаше предимство от гледна точка на скоростта. Той успяваше да разгневи Туиваса със своите бързи удари. Точно тогава австрлиецът прати съперника в нокдаун. Все пак Сирил се изправи и отговори.

Туиваса изглеждаше изтощен в началото на третия рунд. Той се оказа и решаващия, след серия от удари и крошета Ган свали Туиваса на земята и това бе нокаут. След победата французина поиска реванш срещу Франсис Нгану. За авгралиеца това е край на серията от 5 поредни победи с нокаут.