Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев нокаутира Франк Мир в новосъздадения формат Triad Combat на галавечер в Тексас. Българинът стигна до победата още в края на първия рунд.

Пулев започна отлично мача, нанасяйки мощен ляв удар в главата на своя противник. Мир се опита да влезе в клинч, но българинът успя да се измъкне. Последва размяна на удари, при които обаче Кобрата не пострада. От своя страна родният боксьор успя да направи комбинация от два тежки удара, които попаднаха отново в целта, а това определено разклати противника му. Пулев се възползва от проблемите за Мир и нанесе нов десен в главата на американеца, а това се оказа фатално за него.

Въпреки че можеше да продължи с ударите, Пулев се отдръпна, а реферът, макар и с малко закъснение, отсъди нокаут в края на първата част.

Това бе първият двубой за Кубрат Пулев, в който се използват подобни правила, докато Франк Мир вече имаше един двубой по правилата на бокса. През април американецът загуби от Стив Кънинхам със съдийско решение.