Рускинята Анастасия Янкова беше една от любимките на феновете на ММА. От две години тя не води битки на ринга, но продължава да влиза в списъците на най-атрактивните бойци и често се появява по телевизията. 
 
Важен компонент от яркия образ на секс символа на ММА  са нейните татуировки. Една от първите е легендарната фраза на Мохамед Али „Пърхай като пеперуда, жили като пчела“.
 
Безспорно най-примамливия татус е на дясното бедро и е вдъхновен от японската легенда за шарана, който решил да плува срещу прилива и се превърнал в дракон.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If not including some exceptions, in general this is my plans for next week...Plus on training I broke my little toe.🤷‍♀️ Soooo, healing, art, Netflix (just Netflix 😁) and books, which was waiting for my free time for years.🤓💜 ⠀ За некоторым исключением это и есть мой основной план на неделю. Книжки, которые ждали годами, Нетфликс и @yankovaart . Стопапалец (область, где заканчивается стопа и начинается палец) ещё опух и посинел, а я в очередной раз возрадовалась, что предусмотрительно набила там плотненько татуировки. Изменение цветовой гаммы не бросается в глаза. 🌌 А вы спрашивали, зачем мне столько татуировок. 😁 А вот! 😁 Ну и я жду, конечно, от вас сообщений в стиле у Настюши не боли! 😁Пальчик, заживай и все такое! 😁Шучуууу) Это всё и так пройдёт быстро. И я когда-нибудь перестану на тренировках ломать себе что-то об других людей. Но это не точно. 😁🤷‍♀️ ⠀

A post shared by anastasia_yankova 🐲🐉 (@anastasia_yankova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I put a spell on you 😈🐉

A post shared by anastasia_yankova 🐲🐉 (@anastasia_yankova) on