Дъстин Порие победи Дан Хукър в основната битка на UFC Vegas 4. Диаманта спечели с единодушно съдийско решение след 5 рунда, изпълнени с жестоки размени и няколко критични ситуации и за двамата. Във втория рунд Порие беше в сериозна опасност, но имаше късмет, че времето изтече. След това обаче Диаманта контролираше боя и записа 26-и успех в кариерата си.
 
Дъстин спечели с единодушно решение: 48-47, 48-47, 48-46. След мача в социалните мрежи се появиха снимки на съдийските протоколи. От тях се вижда, че и тримата рефери в първите два кръга са дали предимство на Хукър. Порие обаче спечели следващите три кръга, а с това и решението на съдиите за крайна победа.
 
Двубоят между двама от най-добрите състезатели в лека категория трябваше да се състои миналия месец, но беше отложен заради COVID-19. Порие не беше влизал в клетката от септември 2019 година, когато загуби със събмишън от шампиона Хабиб Нурмагомедов. Хукър пък имаше три поредни победи преди сблъсъка в Лас Вегас.
 
Зрелището по традиция беше предшествано от много закани, а самият мач не разочарова феновете на ММА, въпреки че в комплекса на UFC отново нямаше публика. Порие показа, че е безкрайно амбициран отново да стигне до мач за титлата, а Хукър затвърди статута си на един от най-опасните бойци в категорията.