Хорхе Масвидал обеща на феновете здрава битка през ноември срещу Нейт Диас. Двамата ще се изправят един срещу друг в главната битка на UFC 244 в „Медисън Скуеър Гардън” за титлата BMF (Best Mother F*ckerq в превод: най-лошо копеле в ММА.

Двамата вече си уредиха участието на легендарният кечист Дуейн Джонсън "Скалата", който ще обяви победителя за най-лошото копеле. Дейна Уайт се съгласи да отстъпи тази чест на Джонсън, а той обеща да присъства.

"Обещавам на феновете тотално насилие във всяка една секунда. Няма да спра, докато не ми спре сърцето или не спрат битката. Това е моята психика във всяка битка. Това ще бъде здрава среща, защото опонентът ми също ще е настроен психически. Диас ще иска да ме унищожи напълно и това ми дава допълнителна мотивация." 

Масвидал е в серия от две поредни победи с тежък нокаут и феновете очакват много от него в тази битка. Нейт Диас също се завърна с впечатляваща победа и е известен със своята издръжливост, което гарантира спектакъл. Хорхе Масвидал обещава насилие в битката срещу Диас и вярва, че той ще се превърне в най-лошото копеле в играта:

"Трябва да забавлявам феновете. Хората, които се трудят здраво, за да изкарват парите си и плащат, за да ни гледат ще искат да видят насилие. Тези хора няма да плащат, за да гледат бойци, които не дават всичко от себе си. Аз съм различен и искам да победя, но за да го направя ще трябва да дам всичко от себе си", заяви боецът.