Най-голямата звезда на UFC Конър Макгрегър е все по-близо до завръщане в октагона. Бившият световен шампион на UFC в две категории продължава плана си за възстановяване след тежката контузия, която получи в третия мач с Дъстин Порие през лятото. Докато феновете на спорта нямат търпение да го видят обратно в клетката, някои се усъмниха в методите му за възстановяване.

Небезизвестният Джо Роугън, който коментира мачовете на UFC, публикува интересни снимки от тренировъчния процес на ирландсия боец. На тях се вижда сериозното покачване на мускулна маса от страна на Конър, който сам се описва като „истински гранит от 86 килограма“.

„Това е той сега, супер стегнат. USADA (допинг агенцията на САЩ) трябва да го посети. Това е наистина странна картинка. Определено е много напомпан. Изглежда, че е по средата на серия във фитнеса. Това малко може да заблуди, но при всички положения е станал огромен“, коментира Роугън.

Конър се би за последно през лятото, когато счупи левия си глезен в третия мач с Порие. Очаква се да се завърне в октагона през пролетта на 2022 година, като идеята е това да се случи в полусредна категория. Ако в момента е 86 килограма, то Макгрегър ще трябва да свали около 10 килограма, аз да влезе в дивизията.