Звездата в лека категория на UFC Рафаел Физиев се закани да „изяде“ сърцето на Джъстин Гейджи след дългоочакваната им битка.Азербайджанската машина за разбиване ще се сблъска с бившия временен шампион в събота вечер в подглавното събитие на UFC 286 в Лондон.

Феновете на ММА по целия свят веднага прогнозираха кървава баня, след като апетитният двубой беше обявен за годишното посещение на промоцията в Обединеното кралство.

По време на първия епизод на UFC 286 Embedded, Физиев разкри за какво се готви. „Готов съм, готов съм както никога досега. Нямам търпение да отида и да го видя в клетката, да помириша кръв, да подуша сърцето му и след това да го изям.“

Физиев смята, че склонността на Гейджи да се бори със "сърцето", което иска да погълне, може да бъде неговата гибел. По време на участие в Submission Radio, 30-годишният боец от Азербайджан каза за противника си: „Той има много добър стил. Бие се със сърце и всеки, който се бие със сърце, има голям плюс и голям минус. Голям минус, защото се бори само със сърцето си. Голям плюс, не можеш да го пречупиш, защото се бие сърцато. Много е трудно да разбиеш нагласата му, да разбиеш сърцето му, но ако имаш добър IQ… можеш да го победиш. Лесно. Искам да играя с него…искам да му покажа един шедьовър…“

Победата над упорития Гейджи ще накара любимеца на феновете Физиев да увеличи своя UFC рекорд до 7 успеха и 1 загуба. Победа за Гейджи, междувременно, ще го постави на прага на трета успех за безспорната титла в лека категория.