ММА звездата на UFC Конър Макгрегър е бил арестуван във вторник вечерта в Дъблин за предполагаемо опасно шофиране. Ирландското издание "Independent" съобщaват, че Макгрегър е бил задържан в западен Дъблин, докато е шофирал своето Bentley Continental GT на стойност около 170 000 евро. Той бил спрян от полицаи и впоследствие арестуван за нарушения на пътя. 

Gulliver/GettyImages
34 снимки

Освен това от изданието съобщават, че луксозната му кола също е била иззета от него на пътя след ареста му, но след това му е върната. Наред с ареста, той е обвинен в опасно шофиране и ще се яви пред районния съд в Бланчардстаун следващия месец. Преди това той се яви пред същия съд през 2017 г., когато беше глобен с 400 евро за превишена скорост. 

Ако Конър Макгрегър бъде признат за виновен, обвинението в опасно шофиране води до максимално наказание от глоба до 5000 евро или шест месеца лишаване от свобода, или и двете. Това не е първият път, когато Макгрегър има проблеми с властите, тъй като той има дълъг списък от 18 обвинения на името си, като повечето са свързани с шофиране.  

Конър Макгрегър не се е бил от UFC 264 през юли 2021 година, когато счупи крака си в края на първия рунд срещу Дъстин Порие. Преди това той беше нокаутиран от Порие през януари 2021 година. В момента той лекува крака си и даде да се разбере, че иска Камару Усман в негово завръщане./mma.bg