Ирландската суперзвезда в света на смесените бойни изкуства Конър Макгрегър най-накрая сложи край на всички спекулации около своето бъдеще. В последното си интервю "Прословутият" заяви, че неговите намерения са следващата му битка да бъде в Октагона на Ultimate Fighting Championship (UFC).

"Мисля, че искам истинска битка. А коя е истинската битка? Тази в света на смесените бойни изкуства, разбира се", заяви Макгрегър.

Ирландецът не е влизал в клетката на UFC вече повече от година. За последно той победи Еди Алварес в UFC 205 през ноември 2016-та година, за да спечели титлата на Ultimate Fighting Championship (UFC) в лека категория и с това да стане първият шампион в историята на организацията, който държи две титли едновременно. След това последва авантюра в света на бокса срещу легендата Флойд Мейуедър и макар тази авантюра да завърши със загуба, Макгрегър си тръгна с около 100 милиона долара по-богат от тази среща.

Сега, след като ирландецът заяви, че се завръща в UFC, най-логичният негов противник би трябвало да бъде временният шампион в лека категория Тони Фъргюсън. И тъй като Макгрегър все още е шампион в тази категория, той ще се опита да отстрани най-близкият до него опонент, който се протяга, за да му отнеме короната.