Официалният кантар, който предшества новото 16-о издание на международната бойна галавечер SENSHI, премина при голям интерес. Кантарът се проведе в зала „Романс“ в хотел „Астор Гардън“ и на него очи в очи за първи път се изправиха впечатляващите спортисти, които ще излязат за победа на бойната арена на 13 май.
 
Всички 26-ма спортисти влязоха в категориите си, като успяха да преминат успешно официалния кантар и признаха, че са готови за двубоите и показаха боен дух и силна заявка да дадат най-доброто от себе си на ринга на SENSHI 16.
 
Остават броени часове до голямото бойно шоу. То ще се проведе на 13 май от 18:30 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Всеки почитател на бойните спортове, който иска да гледа SENSHI в залата, може да закупи своя билет от мрежата на Eventim или на място от касите.
 
В новото 16-то издание на бойната арена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, дошли в морската столица от различни краища на света.
 
За съжаление Теодор Христов няма да може да участва в утрешната гала вечер на SENSHI 16 поради битов инцидент. Имаме друг страхотен боец за 12-я двубой в бойното шоу на 13 май. Михаил Велчовски 4-кратен К-1 шампион и шампион по кикбокс на България.