Кечистът от WWE Брей Уайът почина на 36-годишна възраст. Уайът с истинско име Уиндам Ротунда, не се е състезавал от януари поради неразкрити здравословни причини. Смъртта му беше потвърдена от главния директор по съдържанието на WWE Пол Левеск, известен още като Трите Хикса, в социалните медии.

Левеск написа в социалните мреги: „Току-що получихме обаждане от члена на Залата на славата на WWE Майк Ротунда, който ни информира за трагичната новина, че нашият доживотен член на семейството на WWE Уиндъм Ротунда – известен също като Брей Уайът – неочаквано почина по-рано днес. Нашите мисли са със семейството му и молим всички да уважават личния си живот в този момент."

Репортерът по кеча Шон Рос Сап по-късно каза, че Уайът е починал от сърдечен удар и че заразяването с Covid-19 е влошило съществуващо сърдечно заболяване. Уайът се присъедини към програмата за развитие на WWE през 2009 г. и остана в компанията до смъртта си, с изключение на едногодишен период между юли 2021 г. и септември 2022 г.

Уайът беше приеман като един от най-талантливите изпълнители, с едно превъплъщение на героя си като злодей култов лидер, който ръководи група, наречена The Wyatt Family.

На ринга той беше трикратен световен шампион и двукратен отборен шампион. Той идва от семейство на борец, като дядо му Блекджек Мълиган, бащата Майк Ротунда и по-малкият брат Бо Далас се състезават.

Дуейн „Скалата“ Джонсън беше един от онези, които отдадоха почит на Уайът, като написа на X: „Винаги съм изпитвал огромно уважение и любов към него и семейство Ротонда. Харесва ми присъствието му, промоциите, работата на ринга и връзката му с вселената на WWE. Много уникален, готин и рядък персонаж, който е трудно да се създаде в нашия луд свят на професионална борба.“