Високопоставени срещи, победи и медиен интерес белязаха втория ден от визитата на Председателя на БФТ в Техеран. Слави Бинев се срещна със зам. министъра на спорта на Иран г-н Махди Алинеджад в присъствието на г-н Мухамад Пуладгар Президент на Иранската таекуондо Федерация, която е домакин на българския национален отбор по време на престоя им.

Беше обсъдена възможността за задълбочаване на сътрудничеството между България и Иран в сферата на спорта и в частност - Таекуондо.

Българските таекуондисти, които са на лагер вече втора седмица в Иран, продължават участитето в Супер Лига на Иран. Този път българските победи бяха две от петима участника, а опонентите на нашите таекуондисти в приятелския мач  K-A-N team заемат една от челните позиции в класирането.  Александър Джоржев записа победа с 33:13 след категорична доминация.  С 13:6  Даниел Ладжев записа победа над своя съперник. Кристиян Златев и Теодор Здравков показаха добра игра, но опонентите им, един от които шампион във военните игри, надделяха в резултата.

Контузия попречи на Митко Джорджев да продължи.

През целия ден към българското присъствие имаше голям медиен интерес, а визитата на Председателя на БФТ Слави Бинев бе отразена мащабно от  иранските медии.