Една от най-големите легенди на Световната кеч федерация през 80-те и 90-те години на ХХ век почина на 60-годишна възраст по време на романтична ваканция със съпругата си. Джоузеф Лауринайтис, известен повече със състезателния си псевдоним Животното, е направил красивия жест заради годишнината от сватбата им.
 
Той завел своята половинка Кимбърли на курорт в Оусидж Бийч край езерата на Мисури. Лауринайтис уредил всичко според правилата на романтиката. Имало изискана вечеря, а при завръщането в хотелската им стая изненадал съпругата си с пътека от розови листа и кошница с подаръци.
 
 
В този момент легендарният кечист получил здравословен проблем и се сринал безжизнен на леглото. Кимбърли опитала да му помогне с прилагането на сърдечен масаж и изкуствено дишане, но пристигналият екип на спешна помощ само констатирал смъртта на Джоузеф Лауринайтис.
 
Започнала е процедура по извършването на аутопсия. Според доклада на властите в Мисури от хотелската стая са иззети проби от лекарствата, които Лауринайтис е взимал.