Една от най-обичаните звезди в историята на WWE е Скалата, който с блестящите си изпълнения на ринга завладя хиляди фенове на компанията по борба през кариерата си и въпреки че официално е пенсиониран, за фигура от неговия калибър винаги ще има възможност да се завърне и това ще стане на Wrestlemania 2023.

Скалата се оттегли за първи път в началото на 21-ви век, но имаше няколко участия в някои шоута на WWE и в големите събития на компанията, но те не бяха толкова чести, колкото феновете искаха. Остава повече от половин година до Wrestlemania 39, която ще се проведе през 2023 г., и поканата за бившия борец, а сега холивудска звезда, е отворена.

Новият ръководител на кеча след оттеглянето на Винс Макмеън –  Пол Левеск известен като Трите Хикса, в интервю за BT Sport откри възможността легендарният Дуейн Джонсън да има нова поява.

Ако Трите хикса е сигурен в нещо, то е, че Скалата би искал отново да усети адреналина от излизането на ринга, всичко, което представлява пътят в събитие като Wrestlemania, и да се появи пред хиляди фенове на сцената и милиони у дома.

"Разговарях с него и той ми го каза", казва Трите Хикса, който дава ясно да се разбере, че нито един филм няма да даде на Скалата енергията и тръпката от това да бъде пред хиляди фенове на ринга, "Знам, че Скалата иска да усети този прилив на адреналин още веднъж." Часовникът тиктака и всеки ден до Wrestlemania е с един по-малко.

Завръщането на Скалата все още не е факт, дали ще бъде един, два или повече пъти, когато ще го видим на ринга, но дори и Трите Пикса вече започва да вижда този свой пълен успех, тъй като мястото на топ събитието на WWE ще бъде стадион SoFi в Лос Анджелис - град, в който Скалата е обичан заради филмите си.