Българинът Мирослав Бърняшев, известен с прякора си Русев, е част от първата вълна съкратени от WWE кечисти. 35-годишният пловдивчанин обяви пръв новината чрез публикация в личния си профил в Twitter, казвайки „Благодаря на всички, Русев е аут!“

Кеч федерацията потвърди по-късно това в официалния си сайт, където Бърняшев е сред освободените заедно с редица популярни имена, сред които е и това на олимпийския шампион Кърт Енгъл. Мерките са взети заради рязко намалелите финансови приходи поради липсата на публика, както и несигурността покрай провеждането на бъдещи шоута.

Припомняме, че преди по-малко от месец българският кечист дари 20 000 долара за всички служители на WWE, останали без доходи. И докато до момента съкратени бяха основно хора зад кадър, то в последните часове над 30 души от екранните лица (кечисти, мениджъри и съдии) се простиха с работата си.

Русев стартира кариерата си в WWE през 2010 г., като дебютира на основната сцена четири години по-късно. По време на престоя си в компанията става 3 пъти шампион на САЩ. Самият той неведнъж е споделял, че именно покрай кеча се запознава с настоящата си съпруга Си Джей Пери, популярна като Лана.

През последната година българинът стартира уроци по актьорско майсторство, затова няма да бъде изненада, ако скоро го видим в ново амплоа извън ринга.