Световната мегазвезда в бойните спортове Конър Макгрегър ще присъства лично на галавечерта Max Fight 56, която ще се проведе на 19 октомври в Арена София, потвърди Ангел Лесов по време на пресконференцията за събитието.

"Не можем да разкрием всички подробности около неговото присъствие. Това, което със сигурност можем да кажем, е, че ще има шоу, ще е налична цяла програма, изпъстрена с циркови артисти, музикални изпълнения и всичко останало. Ако ме питате дали Конър ще се бие - не, няма да се бие. Но мога да гарантирам, че ще се качи на ринга, и не само. Още много, много неща", заяви Лесов днес.

В основния мач на вечерта Йосиф Панов-Пепелянката ще се изправи срещу французина Санди Масуд за титлата на UBO в категория до 66,7 килограма. "За мен това е уникална възможност! Представете си какво е да се биеш за световна титла в собствената си страна. "Надявам се да получа подкрепата, на която и до момента се радвам. Искам точно за това да благодаря на феновете и познатите си. MAX FIGHT и лично Любен Джубрилов заслужават поздравления за осигурената страхотна възможност за мен. Благодарен съм и на мениджъра си Васко Алексеев, който направи това възможно. Ще дам максимума, ще направя и невъзможното, за да зарадвам цяла България", сподели Пепелянката.

Билетите за събитието ще бъдат пуснати в свободна продажба тази вечер.