Конър Макгрегър е поканен да премине към бруталния бой с голи ръце, след като е сключил договор за спонсорство. Компанията Forged Irish Stout на Макгрегър вече е партньор на Bare Knuckle Fighting Championship. Самият ирландец разказа за идеята един ден да свали ръкавиците за брутален двубой с голи юмруци.

През 2017 г. той премина на боксовия ринг, за да се изправи срещу Флойд Мейуедър, като загуби в десет рунда, но по този начин спечели около 100 млн. паунда.

UFC даде специално разрешение на Макгрегър да го направи и съпромотира спектакъла, който донесе огромни пари. Така че основателят на BKFC Дейвид Фелдман отказва да изключи възможността 35-годишният състезател да навлезе в света на бокса с голи ръце.

"Вижте, теоретично той не може да го направи, защото има договор с UFC, а ние всъщност сме в чудесни отношения с UFC. Но мисля, че Конър играе по различни правила, може би има начин да си партнираме на събитие, кой знае? Но що се отнася до това, че ще го направим сами, не мисля, че това някога ще се случи. Но може би сътрудничество? Може да се случи, той го харесва“, заяви Фелдман.

Макгрегър беше на ринга през април, когато бившите му опоненти 40-годишният Еди Алварес и 38-годишният Чад Мендес се биеха на BKFC 41. По-късно същата вечер бившата звезда на UFC, 32-годишният Майк Пери, победи 39-годишния Люк Рокхолд, а след това Макгрегър скочи на ринга, за да се срещне с него.

"Двамата щяха да стоят там и да се бият, а Майк Пери говори добре, Конър говори добре и щеше да е наистина, наистина забавно да се гледа. Има и много момчета там. Много момчета в UFC, които биха били забавни. Джъстин Гейджи, той би бил наистина забавен за гледане тук. Мисля, че ако Конър се изправи срещу Майк Пери, целият свят ще се настрои да гледа“, обяви Фелдман.

Макгрегър дефилира с шампионския пояс на BKFC и се изправи срещу най-голямата им звезда в лицето на Пери. И това даде на Фелдман възможно най-голямата част от възможния маркетинг.

"Той е огромен и оттогава успяхме да подпишем договор с него за неговия Forged Irish Stout, който сега е наш спонсор. Той ще бъде наш посланик и това беше нещо страхотно. Хареса му това, което видя“.