Кубрат Пулев даде конкретна прогноза за срещата реванш между Олександър Усик и Антъни Джошуа. Усик спечели първата битка и се окичи с поясите на WBA, IBF, WBO и IBO. Кобрата се намира в Арлингтън за утрешната си битка срещу Франк Мир, част от събитието Triad Combat.

Българинът, който при последното си излизане на ринга загуби с нокаут в 9-ия рунд от Антъни Джошуа в Лондон преди близо година, смята че Ей Джей ще загуби реванша с Усик с нокаут.

"Боксирах се с Джошуа още преди Усик и още тогава казах, че Антъни не е нищо особено. Той просто се готви добре и това е всичко. Той не е нищо особено нито като личност, нито като технически план. Джошуа не е толкова талантлив, колкото говорят хората“, заяви българският боксьор.

„Усик е по-добър като боксьор. Смятам, че в реванша Олександър ще го нокаутира . Преди първата им среща аз предсказах, че той ще победи, така и се получи. Сега ви казвам, че ще нокаутира Джошуа, защото Антъни е нищо“, завърши Пулев в интервю за Youtube канала Fight Hub TV.

В първата среща Усик победи Джошуа с единодушно съдийско решение. Очаква се срещата реванш да се състои през пролетта на 2022 година.