Тази вечер двама от най-известните кикбоксьори в България Деян Топалски и Дани Илиев ще се изправят един срещу друг в зала „Универсиада“. Коронният сблъсък на галавечерта започва в 20:00 часа. Двамата играха за последно един срещу друг през есента на 2016-та година. Срещата беше много равностойна, а споровете за това кой е трябвало да спечели продлъжават и днес. Съдиите дадоха успеха на по-опитния Топалски, който счупи ръка още през първия рунд.

Три години по-късно нещата са коренно различни. Даниел Илиев вече не е същия боец. Той се доказа не само в България, но и в чужбина. Спечели европейската титла за професионалисти и има 18 победи в 20 мача. 28-годишният боец натрупа опит с участия в основни събития на големи шоута. Той демонстрира страхотно самочувствие пред срещата.

„Няма да хабя много думи. Дойде време да пенсионирам този надменен палячо!“, с тези думи Илиев се закани от лидерите на агитката на „Левски София Запад“.

Футболните страсти също ще приъстват на двубоя, тъй като опонента му Деян Топалски е отявлен фен на ЦСКА. 36-годишният плевенчанин винаги е поддържал добрия тон, но не остана длъжен на Илиев.

„Ще приключа с Дани Илиев още преди края на рундовете“, заяви ветеранът.

В последно време Топалски страдаше от многобройни контузии и не е ясно да ли е напълно възстановен за двубоя. През лятото глезенът му отново се поду по време на мач от веригата „Макс Файт“. Миналата година пък претърпя операция на менискуса. Въпреки това Топалски е ще се осланя на своя опит от битките по правилата на кикбокса и ММА.

Очаква се грандиозен сблъсък, който да остане в историята на българския кикбокс, а Топалски и Илиев са готови на битка до самия край.