Председателят на родната таекуондо федерация Слави Бинев реши проблема с коронавируса. В сутрешното участие в "Здравей България" по Нова телевизия, Бинев показа за какво става въпрос.

Филип Петрунов
3 снимки

Тази година в България ще се проведат 6 големи първенства и предвид този факт вече е помислено за здравето на абсолютно всички треньори, състезатели, ръководители, официални лица и лицата, ангажирани с турнирите. На всички тях ще бъдат раздадени най-модерните предпазни средства. Това е антивирусния ZERO VIRUS, който представлява малка опаковка с лента за врата. Носейки го по този начин той отблъсква не само коронавируса, но и всички вируси, които се намират около вас. Продуктът е сертифициран от NASA, СЗО и притежава абсолютно всички сертификати за продажба и разпространение в Америка и Европа.

"По този начин, ние от БФТ сме сигурни, че ще намалим да минимум риска от заразяване. Доста федерации, клубове, фирми, организации и политически партии в България, които мислят за здравето на хората си, вече се свързаха с нас за доставка на т.н бадж ZERO VIRUS", споделиха от българската федерация по таекуондо.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.