Тя е толкова опасна, колкото и красива. Да се доближиш до жена, която може с един удар да те повали на земята, е истинско предизвикателство.

Руската национална състезателка по шотокан-карате Дария Тулякова не страда от липсата на обожатели, но когато разберат с какво се занимава, те започват да се отдръпват. Красавицата може да се конкурира с всеки модел, за всяка корица на списание.

Опасната каратистка успява да впечатли не само своите конкурентки, но и своите фенове в Инстаграм. Тя редовно пуска ефектни снимки, на които изгледа впечатляващо.

Само преди няколко дни в Москва Дария Тулякова заедно със своите съотборнички спечели бронзов медал в отборното на ката от етапа на Първа лига по карате. В последния ден рускините успяха да се справят със Словакия и се изкачиха на третото място на стълбичката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~Carpe diem~ Big thx to my prof of Latin for new instagram citations)))0) #tb #berlin #premierleague #germany #dautchland #tbt #vsco

Публикация, споделена от DARIA (@tulyakova_d) на

Красавицата разкри в интервю защо е избрала да се занимава с този спорт: „Помага ми да развивам силата на духа и волята за победа.”

Дария обаче не крие, че е напрегната преди всяко състезание, защото иска винаги да покаже максимума от себе си.

Рускинята обича да чете книги, обожава да бъде изненадвана, но не обича да яде патладжан. Харесва ѝ да комуникира в социалните мрежи.