Ютуб сензацията и музикална звезда KSI се завръща на боксовия ринг. Той ще се изправи срещу Алекс Уасаби. За последно КSI бе между въжетата през ноември 2019, когато победи Логан Пол в Лос Анджелис.

Британската звезда, която се наложи в последната си среща със съдийско решение, се беше фокусирала върху музикалната си кариера и отказваше да се върне на ринга. KSI е на 28 г. и направи дебюта си през 2018 срещу интернет съперника си Джо Уелър, като го победи в трети рунд.

Онзи сблъсък бе първия по рода си боксов мач между двама ютубъри и постави началото на серия от скъпи подобни боксови събития. Уасаби пък победи брата на KSI – Деджи по-рано тази година.

Сблъсъкът между двамата ще е на 27 август в „O2 Арена“ в Лондон.

„Нямам търпение продължително да удрям човека, към когото имам неприязън от години. На когото съм се смял, и който победи брат ми. Човекът, който е обречен на смърт веднага щом влезем на ринга“, написа KSI в своя профил в Туитър.

 

Братът на звездата Деджи също ще се върне на ринга същата вечер. Той ще се боксира с друга знаменитост от мрежата – ютубъра Фоуси.