Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър ще направят още два мача помежду си. Според "Мирър" третата битка ще се състои през лятото. Това заяви промоутърът на Циганския крал - Франк Уорън пред talkSport.
"Тайсън ще се завърне на ринга срещу Уайлдър на 22 февруари, но двамата ще се бият отново през лятото, независимо кой ще спечели", заяви той .
Първият мач между двамата предостави страхотна драма. В края на 2018-а Фюри и Уайлдър завършиха наравно. Предстоящият реванш ще бъде на 22 февруари. Но преди това е задействана клауза за трети мач между двамата, който да се състои през лятото, независимо от изхода на двубоя през февруари.

Това означава, че Антъни Джошуа вероятно трябва да изчака, преди да се изправи срещу някой измежду Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър. Британецът пожела да стане безспорен световен шампион в тежка категория, след като спечели реванша си срещу Анди Руис-младши. Но по всяка вероятност Джошуа ще трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев

През последните дни се появиха информации, че Тайсън Фюри ще изиграе само още два боксови мача, след което ще премине в UFC и ще се бие по правилата на ММА.