Можем да станем свидетели на битка в тежка категория между бившите световни шампиони Тони Белю и Тайсън Фюри през 2018-та година, според най-популярния промоутър към момента Еди Хърн.

През последните няколко седмици Фюри и Белю си размениха доста вербални нападки в социалните мрежи, затова Хърн вярва, че битка между двамата боксьори ще бъде атрактивна за феновете, но в същото време ще бъде доста трудна за уговаряне.

„Вярвам, че ще видим битка между Фюри и Белю през 2018-а година, но това няма да се случи веднага. Моят план за Тони Белю е той да победи първо Дейвид Хей, след което да се изправи срещу Тайсън Фюри. Тони не е разговарял с Тайсън за подобна битка. Ние говорихме с Фюри за нея“, заяви Хърн.

"Фюри ще се присъедини към MTK (промоутърска компания), така че ние ще говорим с тези момчета. Това трябва да бъде доста лесна сделка, но става въпрос за времето, когато тази битка ще се състои“, добави опитният промоутър.

Фюри (25-0, 18 нокаута), бивш шампион на WBO, WBA, IBF и IBO в тежка категория, е извън ринга, откакто шокира света на бокса и победи Владимир Кличко през ноември 2015-та година. Фюри се отказа от титлите си миналата година, за да се съсредоточи върху цялостното си състояние и по-точно върху психическото си здраве.